Την τελευταία δεκαετία έχουμε βιώσει αξιοσημείωτα επιτεύγματα στον τομέα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Αυτές οι εξελίξεις, σε συνδυασμό με την ωριμότητα της έρευνας σε εκπαιδευτικές μεθόδους που αξιοποιούν τις ΤΠΕ οδήγησαν στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου για την υποστήριξη της εξ’ αποστάσεως μάθησης.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι στην πρώτη γραμμή της εκπαιδευτικής καινοτομίας και επικεντρώνεται στην προσφορά των καλύτερων διαθέσιμων εκπαιδευτικών υπηρεσιών στους φοιτητές του. Με βάση τα πιο πάνω, έχει αγκαλιάσει αυτές τις νέες εξελίξεις και άρχισε να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών εξ’ αποστάσεως μάθησης. Το Πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να επεκτείνει συνεχώς τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών εξ αποστάσεως, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να διασφαλίσουμε ισοδύναμη εμπειρία στους φοιτητές που παρακολουθούν εξ’ αποστάσεως προγράμματα σπουδών και αυτών που παρακολουθούν συμβατικά προγράμματα σπουδών, τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και την κοινωνική διάσταση.

Για να γίνει αυτό δυνατό, ένα αποτελεσματικό πλαίσιο λειτουργίας έχει τεθεί σε εφαρμογή, με την υποστήριξη των απαραίτητων διοικητικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να επιτρέψει σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να συμμετάσχει σε ποιοτικά προγράμματα εκπαίδευσης, στα οποία διαφορετικά δεν θα είχε πρόσβαση, είτε διαμένει στην Κύπρο, είτε στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ή οπουδήποτε στον κόσμο.

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την εξ αποστάσεως μάθησης στο Πανεπιστήμιο Frederick, ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιτροπή Εξ Αποστάσεως Μάθησης του Πανεπιστημίου Frederick

  

Copyright © 2021 Frederick University.
All rights reserved | Contact Us| Privacy Policy

    E-xcellence