Αγαπητέ/ή υποψήφιε/α

Σήμερα, οι επιχειρηματικές αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται υπό συνθήκες υψηλής αβεβαιότητας και αστάθειας. Οι καινοτόμες και πρακτικές επιχειρηματικές λύσεις σε προβλήματα και ευκαιρίες είναι πιο περίπλοκες και χρειάζεται να γίνονται ταχύτερα. Η πρακτική εφαρμογή της διοίκησης αλλάζει.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω στο γεμάτο προκλήσεις και έμπνευση εξ αποστάσεως πρόγραμμα MBA σχεδιασμένο για την επόμενη γενιά επαγγελματιών επιχειρήσεων το οποίο παρέχεται μέσω της διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Το MBA του πανεπιστημίου Frederick δεσμεύεται να διεγείρει τη σκέψη σας και να σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και να ηγείστε σε ένα ταραχώδες επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα μέλη της ομάδας του προγράμματος MBA, μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία τους στη διδασκαλία, έρευνα και την επιχειρηματική πρακτική, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιχειρηματικών ζητημάτων της πραγματικότητας, προκειμένου να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον οργανισμό σας όπου και αν βρίσκεστε. Θα σας εξοπλίσουμε με εργαλεία ώστε να γίνετε ένας ηγέτης με πολλές δεξιότητες, ικανότητα να αναλύετε την αγορά και να αναπτύσσετε καινοτόμες στρατηγικές για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών προκλήσεων. Αποκτώντας νέες δυνατότητες, αναπτύσσοντας προσαρμοστικές δεξιότητες και αξιοποιώντας την εμπειρία και την εμπειρογνωμοσύνη σας, θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και να διαμορφώσετε το μέλλον σας.

Από το Φθινόπωρο του 2015, το εξ αποστάσεως πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Frederick είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για να σας προσφέρει την επιλογή να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών στον χρόνο που σας εξυπηρετεί και στον τόπο όπου βρίσκεστε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση. Μέσω της στρατηγικής χρήσης των διαδικτυακών τεχνολογιών στην εκπαίδευση, αυτό το πρόγραμμα προσθέτει πραγματική αξία σε όσους επιθυμούν να επιταχύνουν την καριέρα τους, αλλά, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να αλλάξουν τόπο διανομής ή να παρακολουθήσουν μαθήματα δια ζώσης σε πλήρη απασχόληση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας MBA σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και τις ανάγκες της καριέρας σας χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη δομή και έχοντας πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του Πανεπιστημίου που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον/τη διδάσκοντα/ουσα σας και άλλους/άλλες φοιτητές/φοιτήτριες του προγράμματος από όπου και αν βρίσκεστε. Ως μέλος της ομάδας του εξ αποστάσεως προγράμματος MBA, θα επωφεληθείτε από την αλληλεπίδραση και τη συνεργασία με άλλους φοιτητές ανεξαρτήτως φυσικών αποστάσεων.

Σας ενθαρρύνω να ξεκινήσετε αυτή τη μοναδική, συναρπαστική και πραγματικά διεπιστημονική μαθησιακή εμπειρία που σας δίνει την ευκαιρία να επενδύσετε στον εαυτό σας.

Καθηγήτρια Ελένη Χατζηκωνσταντίνου,
PhD, DIC, BSc, FORS
Διευθύντρια Προγράμματος MBA
Κοσμήτορας, Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

  

Copyright © 2022 Frederick University.
All rights reserved | Contact Us| Privacy Policy

    E-xcellence